Groenewal 37, 4161 CM Heukelum

Over ons

Welkom op de website van Visser Bouw Heukelum.

Gerben Visser, eigenaar van Visser Bouw Heukelum, heeft in 1999 de vakopleiding Bouw & Timmeren afgerond. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal timmerbedrijven, gecombineerd met het volgen van diverse specialistische opleidingen op timmergebied, is Gerben in 2006 gestart met zijn eigen onderneming.

Gerben is gestart als zelfstandige zonder personeel en is door succes, in combinatie met de samenwerking met zijn broer Thijs, uitgegroeid tot klein aannemer.

Visser Bouw Heukelum heeft zich gespecialiseerd in maatwerk waarbij kwaliteit, mee denken met de klant en een flexibele instelling centraal staan. De onderneming is ondanks het succes blijven streven naar perfectie waarbij klanttevredenheid in een hoog vaandel staat. Door de betrouwbare werkwijze, de snelle en vakbekwame uitvoering met daarbij één aanspreekpunt heeft Visser Bouw Heukelum een grote klantenkring opgebouwd.

Daarbij is een uiteenlopend netwerk ontstaan van kleine gespecialiseerde zelfstandigen, die hun expertise in kunnen zetten waar nodig. Door de brede kennis van het vakgebied en het uiteenlopende netwerk is Visser Bouw Heukelum in staat om ieder project aan te nemen.

Van het hangen van een deur tot en met het opleveren van een complete woning.

Visser Bouw Heukelum is een onderneming met een uitstekende dienstverlening die garant staat voor ieder project. Om de projecten kwalitatief goed op te kunnen leveren bezit Visser Bouw Heukelum een eigen machinale timmerwerkplaats. Deze machinale timmerwerkplaats biedt uiteenlopende mogelijkheden om ieder product zelfstandig te fabriceren,
van een kozijn tot complete trappen.

We hopen u ooit als klant te mogen ontmoeten. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Graag komen we geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwbouw, verbouw, renovatie, trappen, kozijnen, ramen en deuren

  • Eén vast aanspreekpunt!
  • Netjes gewerkt, geen troep achteraf
  • Streven naar perfectie
  • Garantie
  • Klanttevredenheid, uitstekende dienstverlening, betrouwbare werkwijze
  • Snel en vakbekwaam uitgevoerd
  •  Oog voor de belangen van de klant